Servicii

OFERTA NOASTRĂ

Pe lângă diversele cadouri pe care le poți achiziționa gata făcute, îți mai oferim:

Pachete  pentru cineva special, începând de la o simplă felicitare creată pentru cel/cea căruia îi oferi cadoul până la un cadou făcut pentru el/ea, în colaborare cu tine.
Consiliere (con-sfătuire pe tema cadoului potrivit, care nu trebuie să fie neapărat din magazinul nostru: avem o mulțime de prieteni talentați și de alte recomandări).


Pentru firme mici (în special pentru artizani)
Consultanță pentru crearea strategiei de marketing, începând de la shop branding până la campanii de atragere și fidelizare a clienților. Instrumentele pe care le creăm sunt adresate mediului online (bannere, avatare, reclame) și offline (fluturași, cărți de vizită, etichete pentru produse).


Pe viitor 
Crearea unor produse pentru evenimente speciale și ocazii festive (deocamdată am realizat doar invitații, plănuim să oferim și altele de genul meniuri, mărturii, pahare decorate, obiecte personalizate)
Pachete personalizate pentru grupuri, firme sau pentru clienții unor firme- mai rar, pentru că nu putem asigura o producție în masă și nici nu suntem adeptele unor produse de serie. Dar onorăm comenzi pentru cei interesați să ofere ceva interesant, chiar și în instituții sau mediul corporate.


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Produsele și serviciile noastre pot fi achitate în funcție de necesități.

Produsele sunt trimise prin Poșta Română sau curier, plata se face ramburs. Pentru comenzile plătite în avans (cu ajutorul transferului bancar sau card), se elimină plata transportului.

Serviciile sunt achitate exclusiv în avans, prin transfer bancar sau mandat poștal (50% din valoarea lor la început).
Ah, să nu uităm: uneori ne convine să le negociem contravaloarea în alte servicii pe care le puteți oferi.Nu vă sfiiți să ne faceți propuneri :), nu se știe niciodată.

LIVRĂRI INTERNAȚIONALE

Deocamdată doar Italia și Israel. Căutăm modalități de livrare convenabile ca și tarif pentru alte destinații.

CONTACT
casacucadouri@gmail.com