sâmbătă, 12 decembrie 2009

Primii fulgi

Pentru cine se uita acum pe geam, in Timisoara se vad primii fulgi de zapada de anul asta! (sau primii pe care-i vad eu, poate? :) )
Unii dintre voi poate stiu ca Timi nu-i chiar cel mai favorizat oras in ce priveste troienele albe, pufoase, care populeaza orice peisaj idilic de iarna. De fapt, daca prindem un stratulet subtire de zapada inainte sa se transforme in mocirla sub pasii grabiti sau cauciucurile indiferente...suntem norocosi.
Asa ca primii fulgi au o semnificatie aparte. Sunt primii si...sunt fulgi :)

Avem si noi niste fulgi la Casa cu cadouri. Sunt realizati din vopsea textila sidefata. Ii facem cadou cui ii doreste, cui ii pofteste (si are marimea 39 la pantof).

Ca sa nu fie cearta si suparare, alocam un scurt ragaz *pana in 18 decembrie, de dimi, pentru a primi mailurile voastre. Cum alegem destinatara/destinatarul? Simplu: cel/cea care ne poate spune urmatorul gest sau cadou dezinteresat pe care il va face in perioada imediat urmatoare este persoana pe care o cautam! Da, este un fel de "da mai departe" :) cu tematica de sarbatori.
Va asteptam cu drag!


Si un mini-tutorial despre cum puteti realiza chiar voi astfel de "shoe revamping" (dati-mi o exprimare decenta in limba romana, ca mie nu-mi rasare niciuna). Se ia o pereche de pantofi/sandale/cizme etc, din piele sau vinilin (ca in cazul de fata), un tub de vopsea pentru textile- sidefata, dar nu obligatoriu (veti folosi din el in functie de necesitati, aici s-a folosit sub 1/4 din cantitate). Vopseaua se poate sa fie si la borcanel, eu prefer tubul cu gat subtire, pentru o mai mare precizie. 
Suprafata de pictat se sterge bine cu o carpa uscata, aveti grija sa nu aiba pete de grasime sau umezeala. Dupa care se aplica modelul preferat: freehand sau stencil, dupa preferinte.
Se lasa la uscat intr-o zona calduroasa, 10-12 ore. 
Cam atat. Enjoy!

Un comentariu:

  1. Poftiti la cadou!
    Lasam deadline-ul deschis :) Poate totusi ii doreste cineva si inca nu a gasit acest blog sau nu stie inca ce sa scrie in email.

    RăspundețiȘtergere