duminică, 27 februarie 2011

La Carturesti, birjar!

De cate ori primesc confirmarea ca blogul meu este citit de oameni faini, pasionati de lucruri facute altfel ("ochii care nu se vad, se uita... pe facebook" :P), ma bucur de nu-mi mai incap in piele!
Am primit foarte recent invitatia de a participa la versiunea timisoreana a evenimentului organizat de Carturesti, "Pachetele de primavara" , cu ocazia instalarii primaverii si a celebrarii femeii.
Echipa de la Carturestiul timisorean a considerat potrivit sa marcheze momentul combinand doua dimensiuni ale feminitatii: maternitatea si cochetaria. Si iaca la confluenta lor se gaseste "Casa cu cadouri" :)
Ce legatura am eu cu pachetelele?
In martie se implineste un an de cand am primit cel mai drag pachetel din viata mea- minunata de fiica-mea. Plus minunatul de fiu-meu care asteapta sa-l "despachetam" la vara. Si vreo 3 anisori de handmade facut public.
Deci subsemnata Ralu Faur, mamica si pasionata de handmade va fi prezenta la atelierul despre parenting si mesterit marti- 1 martie, de la ora 18, la etajul librariei Carturesti de pe strada Mercy  (nr. 7, birjar!).
Asa cum a spus si Anca Pol, organizatoarea neobosita a evenimentelor, "invitam mame pe care sa le invatam sa nu se mai agate de prunc ca scuza pentru a nu mai face lucrusoare dragute" :).
Voi vorbi despre cum e sa devii parinte (atat cat stiu) si totodata despre a-ti urma pasiunile, in cazul de fata, mestereala de zorzoane si accesorii pentru doamne si domnisoare. Daca tot punem de-o sezatoare, vom face ceva si cu mainile, ca astora le sade bine cu lucrul. Mai precis voi arata cum se realizeaza un model de floare rulata, potrivit cu perioada si cu daruirea de martisoare.

Am stat ultima oara in picioare la Carturesti acu vreun an, la lansarea cartii lui Mihail Musat, Eu cine sunt?, vorbind despre un instrument de auto-descoperire.
Voi sta din nou marti (sau poate imi voi gasi un loc pe canapelele alea adorabile?) vorbind ore in sir (nu chiar!) despre mine, despre fiica-mea si despre pasiunile mele. Betooon!

Intelegeti acu de ce nu-mi mai incap in piele de bucurie? :)

Ne vedem marti!

Avertisment:
Dragi doamne si domnisoare
(bunici, mamici sau nici-nici),
va rog veniti fara pitici!
Mini-atelierul acesta este doar pentru noi si pasiunile noastre.

5 comentarii:

  1. Şi aici: http://www.evive.ro/pachetele-de-primavara-la-carturesti-2/evenimente/1-martie-2011 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaai, ce-am pierdut!!!!!!!!!
    Sper ca a fost frumos.
    Adica sigur a fost frumos...!!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, da, a iesit o intalnire draguta
    sper sa poti veni la urmatoarea :)

    R.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, draga mea, si eu sper. Ar trebui sa te urmaresc mai des. Nu s-a facut o inregistrare?

    RăspundețiȘtergere
  5. inregistrare nu s-a facut, doar poze :)
    nu am nimic de genul planificat in viitorul apropiat, dar te anunt daca apare!

    R.

    RăspundețiȘtergere