duminică, 11 iulie 2010

CONCURS: Accesorii handmade pentru nunta ta

Într-un sezon atât de plin de nunți, logodne și evenimente speciale, nu putea lipsi nici martie din post, mai precis Casa cu cadouri din peisaj!
Vă propunem un fel de concurs- pretext pentru noi de a ne pune mâinile și imaginația la încercare.
Pasul 1: imaginați-vă un accesoriu pentru nuntă: cercei, colier, accesoriu de păr, brățară, săculeț etc, sau altceva ce v-ați dori să purtați la nunta proprie. Sau, dacă aveți prietene care și-ar dori ceva făcut special pentru ele, într-o zi așa de specială,  imaginați-vă ceva ce le-ar plăcea și le puteți face un cadou plăcut.
Pasul 2: contactați-ne și povestim mai pe larg :): casacucadouri@gmail.com.
Pasul 3: anunțați-vă prietenii pe facebook, hi5, twitter sau ceva de genul ăsta și reveniți cu un comentariu la acest post, prin care să ne anunțați când/unde dați vestea mai departe. Cu cât mai multe linkuri de la o singură persoană, cu atât mai multe șanse să vă remarcăm hărnicia :)
Pasul 4: țineți-vă răsuflarea: cea mai interesantă propunere va fi pusă în practică și dăruită fericitei mirese câștigătoare. Ce are de câștigat prietena cea mai bună a miresei? Un accesoriu de păr prezentat în imaginea de mai jos (restul de produse nu mai sunt disponibile, dar vă puteți inspira din ele).
1. săculeț nuntă (indisponibil). 2. Acessoriu păr Creamy Lady- premiul pentru cea mai bună prietenă

Durata concursului: până când ne plictisim! Dacă vor fi mai multe proiecte interesante, vom încerca să facem mai multe, în funcție de posibilități și de data-limită. A nunții, desigur.
Și pentru că este un concurs subiectiv, atât prietenele mele personale cât și vechile cliente ale Casei au dreptul să participe. Nu voi accepta înscrieri din partea altor artizani.
Scopul este să ne distrăm și să-i facem și pe alții fericiți.

Pe locuri, fiți gata, start!!!

3 comentarii:

  1. interesante..si foarte bine lucrate...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim :) te asteptam cu idei, concursul e inca valabil :)

    RăspundețiȘtergere
  3. avon_alina2000@yahoo.com12 august 2011 la 13:47

    Am oferit informatii pe facebookul meu. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000281390892

    RăspundețiȘtergere