joi, 16 septembrie 2010

I got candy! Or muffin :)

Vă place prăjiturica de mai sus? Am primit-o ieri și mi-a crescut glicemia bucuria, nu pentru că sunt o glucido-terapeută auto-didactă (adică am impresia că mă tratez cu prăjituri- de fapt, mă tratez, dar nu mă și vindec...:P).
M-am bucurat pentru că mi-a trimis-o Anna, o cititoare și în același timp artizană. Mor de bucurie de câte ori primesc dovezi (valide) de apreciere la adresa activității mele preferate. Care nu știu cum se cheamă, dar include lucru manual, adică un alt fel de terapie pentru persoana mea :).
Mulțumesc Annei (care are și ea vreo 2 bloguri interesante) și pentru că noblesse oblige, dau și eu o prăjiturică d-asta virtuală unor bloguri preferate. Nu-mi place leapșa (auzi ce cuvânt ciudat), nici regulile, în general, dar îmi plac prăjituricile, culorile și cadourile necondiționate.
Stai puțin: conform lepșei (nu-i așa că e un cuvânt ciudățel?)  aici e partea unde spun eu 10 lucruri care îmi plac: ciocolata, crema de ciocolată, aproape tot ce include ciocolata, textilele, culorile, duminicile, mesele în familie, familiile ideale și dacă mai continui, o să depășesc 10 lucruri care îmi plac!

Așaaa....și acum partea selectivă. Câte o brioșă colorată pentru:

Blogul Liviei- Handmadeprettylittlethings- pentru că e mereu plin de culoare, optimism și candoare :)
CloudFactory- pentru inițiativele lor și pentru că fac lucrurile să se miște și în Timișoara
Jurnale handmade: au jurnale faine și îmi place că au avut grijă și de designul blogului. Plus că de câte ori le văd creațiile trebuie să-mi stăpânesc serios impulsul de-a da drumul la shopping, deși știu că într-o bună zi voi ceda...
Marillys- trebuie să-l vizitați!
Style Diary- pentru lecțiile avizate de stil (și pentru că Irina Markovits a pus o dată mâna pe man-candy-ul de Clive Owen...sigh...)
Și Sense of time- mai recent descoperit, pentru idei interesante și inovative.

Evident că ar mai fi și alte bloguri care merită cel puțin o prăjiturică dar trebuie să recunosc că nu am eu așa mult timp pentru colindat pe net și pentru citit...deci mă opresc aici. :)

5 comentarii:

  1. O briosa virtuala e bine venita mai ales ca nu ingrasa. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. oo, noroc ca nu-i in carne si oase sau, pardon, in bombboane, zahar si faina pentru ca eu oricum ma indepartez de dimensiunea sacoului primit ^^
    multumesc mult de briosa! trebuie impartita mai departe?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc pentru ca te-ai gandit la mine! Chiar nu m-am asteptat la asemenea aprecieri. Numai bine iti doresc in tot ce iti propui sa faci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu multa placere, dragi doamne si domnisoare :)

    @Livia- nu sacoul e important ci sa te simti bine! haina tb sa se adapteze la om, deci...facem altu!

    Regulile obisnuite pentru leapsa este sa dai mai departe la 10 bloguri preferate, sa spui 10 lucruri care iti plac si sa spui de unde ai primit-o. Dar evident ca nu e obligatoriu :)

    RăspundețiȘtergere