miercuri, 4 mai 2011

Accesorii de inima neagra

Mă gândesc acum că toate creațiile mele negre se pot număra pe degete. De curând am primit sarcina de a realiza o broșă neagră și pot spune că mi-a dat ceva bătăi de cap. Pur și simplu...is not my color of choice! Nu simt contrastele, nu văd negrul! Nu port negru decât în ocazii excepționale. Mi-e greu să-mi imaginez ceva negru făcut de mine, așa că nu reușesc să fac mai mult de una pe an, în medie.
Iata-l pe preferatul meu, setul de cercei cu față dublă și choker de piele întoarsă, pe care l-am lucrat după starea mea de spirit de atunci.Elegant, cu un aer vintage...iată că mă înțeleg și cu negrul uneori :)


Iat-o pe si cea mai recentă: o broșă de stofă, cu cercuri concentrice negre și gri- bineînțeles că, ajunsă la mijloc, nu m-am putut abține să nu cos și o inimioară tărcată și măcar un strop de roșu!
Mai din urmă, o broșă floare sclipicioasă, făcută la comandă pentru câștigătoarea primului concurs pe care l-am organizat pe Breslo: Made in Romania. Nici la asta nu m-am răbdat să pun un strat de tul alb, o mărgea perlată sidefie și câteva picățele roz...Nu mai zic de ambalajul colorat. Trebuia să restabilesc echilibrul!
Și mai din urmă-cred că din 2009, o comandă specială, o tocă cu voaletă detașabilă , de purtat la ocazii speciale. Aici n-am avut încotro, am fost de acord că negrul era (non)culoarea cea mai potrivită :). Am numit-o Belle de Toujours și sper că a fost purtată cu succes :)
Ar mai fi colierul Contessina, care a avut și el o piesă centrală neagră, o broșă-nasture și o bluză croșetată (nu de mine, n-aș fi rezistat!), dar deja simt că am băgat prea mult negru :)

Un comentariu: