vineri, 18 noiembrie 2011

Ceai cu mine, vantule?

Noutati la Casa cu cadouri: combinatiile de sezon, de baut, de mirosit, de degustat si de incantat serile lungi de iarna.

Ceaiuri aromate- primul din serie: ceaiul de trandafir, asortat cu putina menta si fructe confiate (merisor, papaya) si ghimbir, in saculeti de panza cusuti si decorati manual. Ingredientele sunt importate din Israel, de la un magazin arabesc.

Ceainice pictate, personalizate pentru viitorii posesori.In imagine este un ceainic de aprox. 1 litru, din ceramica lacuita, pictat cu culori speciale si personalizat (pe partea cealalta) cu o urare de zi de nastere. Momentan mai am doar unul disponibil, care asteapta sa fie pictat si daruit.

In curand (sper), delicii vegane, prajiturici sanatoase si prietenoase cu silueta :). Puteti admira mai sus o creatie unica, o trufa vegana cu susan, coriandru si scortisoara si un mot de merisor, pe care am pastrat-o la frigider pentru a-i testa termenul de valabilitate. Restul s-au papat repede, in prima jumatate de ora, cum ne sade bine unor amatori de dulciuri (sanatoase) ce suntem :).
Va salut si va invit sa mai treceti pe la Casa cu cadouri, laudele de sine inca nu s-au terminat, nici ideile si nici pozele.

Cu prietenie,
Ralu
proprietar Casa cu cadouri

Un comentariu: