duminică, 6 noiembrie 2011

Noutati: Cooperativa Mamicilor, produse de iarna si revista Atelierul nr.3

Ce am mai facut in ultimul timp? In domeniul handmade, mai mult dorinte si idei decat lucrat efectiv, dar totusi am mai lucrat, urmeaza sa va si arat :)
In primul rand, evenimentul numit Cooperativa Mamicilor care s-a nimerit la fix in viata mea, pentru ca energia pozitiva a mamicilor invitate de Ioana Vartosu, cea mai mamica fara frica, a reusit sa compenseze gramada de nopti albe traita in ultimul timp. La cooperativa am facut- si inca mai fac- terapie handmade cu culori, idei, texturi si voie buna. Va invit pe facebook sa vedeti poz(n)e: http://www.facebook.com/cooperativamamicilor 
si sa dati Like daca va place ce vedeti.

Daca la atelierul mamicilor am mesterit bete pentru copii poznasi, pentru seara lui Mos Nicolae si ornamente frumoase pentru pomul de Craciun,
eu personal am probat culori noi pentru textile, decupaje din fetru si ma aventurez acum pe taramul creatiilor pentru copii. Inca nu am reusit sa imi gasesc culorile perfecte, mai caut, mai caut. Stilul meu este unul impulsiv in general- atunci cand ma apuc de lucru, imi place sa lucrez cursiv, iar culorile speciale pentru textile, ambalate la tub cu aplicator, nu mi se potrivesc. Cele aplicate cu pensula, nici atat. Culorile preferate sunt cele sub forma de marker, pentru ca imi permit sa ma misc repede pe "panza" (pe bumbac, mai nou, caci hainutele de copii sunt in majoritate de bumbac si asta absoarbe repede culoarea). Insa nu am gasit nici markerele perfecte, unele suficient de umede incat sa nu imi ramana goluri de culoare pe bumbac, nici sa fie prea umede incat sa se imprastie culoarea- asa cum am patit pe mana iepuroaicei de mai jos. Asadar, aviz firmelor distribuitoare/producatoare de instrumente de pictat: va anunt ca sunt disponibila pentru a testa si a face review-uri/cronici de produs si pentru alti oameni interesati de acest domeniu (contact: casacucadouri@gmail.com). Poate reusesc sa imi fac si eu o relatie stabila cu niste instrumente de creat personaje colorate!


Cat despre pasiunea mea "serioasa"- scrisul, printre picaturi am realizat un interviu pentru nr. 3 al revistei Atelierul- editia tiparita. La aceasta editie cuvantul de ordine e moda, asa ca am ales un dialog cu un veritabil consultant de stil, Irina Markovits. Un scurt preview aici:

Open publication - Free publishing - More fashion

Abia astept sa va arat ce minuni au mai rezultat in ultimul timp din oboseala mea, lipsa de timp si suprasolicitarea celor doi prichindei :) Pana atunci insa, weekend fain tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu