duminică, 15 iulie 2012

I love Sakura Pen-touch :)

Vara e torida...sunt inca in oras, incerc sa ma adaptez si fac art-terapie cat cuprinde...Transpir, ma enervez, decupez (si apoi cos la loc, dar in alta forma). Asud, ma enervez, pictez (mai ales ca de ziua mea am primit un sevalet fain, care imi atest oficial calitatile de artist domestic)! Transpir, oftez, creez...Si tot asa...
Cum imi place sa experimentez cu mijloacele de exprimare a talentelor ce ma incearca :) am inceput de ceva timp pictura pe ceramica. Vreo cateva ceainice pictate si scrise de mana au ajuns deja la posesorii lor. Insa va spun sincer ca -daca la flori si forme neregulate ma descurcam usor cu pensula, cand era vorba de scris mesaje aniversare cu pensula cea mai fina, litera cu litera, migalite ore intregi...imi pierea cheful de cand primeam comanda.
Imi place, de fapt ador sa ma misc repede pe hartie sau pe ceramica (pe textile merge cel mai greu, de aceea ma limitez adesea la pictat suprafete mici). Imi place sa imi mearga mana repede-repejor, ca sa nu i-o ia prea in fata ideea. Si pentru ca mana sa tina ...pasul :) cu ideea, aveam nevoie de instrumentele potrivite.
Noua mea iubire se numeste Sakura Pen Touch (deocamdata o marime medie-1 mm, caci extra fine adica 0.7 mm inca nu l-am gasit), e un minunat marker cu vopsea care nu merge, ci zboara daca asa vreau eu :). L-am incercat deocamdata doar pe ceramica, insa producatorii sai japonezi- imi vine sa-i imbratisez personal!- scriu frumos pe eticheta ca se poate folosi si pe lemn, metal, plastic, carton, hartie....Abia astept sa incerc! Si probabil o sa mai adaug inca vreo cateva semne de exclamatie dupa aceea!
Pana atunci, va arat primele incercari cu Sakura Pen Touch si ma duc sa caut un dictionar online, sa aflu cum se spune Multumesc! in japoneza si apoi sa merg sa scriu pe pagina lor de facebook cel mai mare si mai entuziast multumesc pe care il am in dotare.



12 comentarii:

  1. Imi place mult cum scrii, ti-ai mai castigat un cititor infocat

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Ana,esti binevenita oricand pe la Casa cu cadouri :) De fapt, chiar trebuie sa scriu o continuare la articolul asta entuziast...tot referitor la produsul pe care il cautam. O zi racoroasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, imi place rezultatul. Arata foarte bine.
    Am vazut pe net ca cineva se plangea ca se ia la spalat acest marker de la Sakura... tu ai patit asa ceva?
    Vroiam sa te intreb daca tu mai bagi canutele la cuptor dupa ce termini de scris cu markerul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cecilia, mersi de vizita si de comentariu. Nu stiu cine se plangea pe net...dar stiu ca asa e...Am uitat sa fac un update, dar da, se sterge. Am pus si la cuptor, am dat si cu un lac de protectie, dar la frecare mai intensiva se duce. Am scris si producatorului si ei mi-au raspuns ca nu a fost facut pentru ceramica...

      Ștergere
  5. Acum folosesc un marker special pentru ceramica, ceva pentru contur, de la alta firma. As vrea sa revin cu o postare noua, sper sa reusesc.

    p.s. felicitari pentru rezultatele tale frumoase, am aruncat un ochi pe blogul tau

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de tare! Codita aia este superba. nu am vazut pana acum asa ceva si este ingenios. Tu te-ai gandit la asta sau ai vazut undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea nu e noua, sunt multe modele de cani cu animale, cu cozi sau cu gaturi pe codita :) Eu doar am aplicat-o in stilul meu. Multumesc de comentariu, Adrian.

      Ștergere
    2. Chiar nu mai vazusem pana aici :D

      Ștergere
  7. Maxim de dragute canutele! De unde mi-as putea achizitiona si eu una cu pisicuta?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc de feedback :) Cănile sunt pictate manual de noi, la Casa cu cadouri. Găsiți detalii la secțiunile Servicii și Contact.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok multumes frumos! O zi placuta incontinuare!

    RăspundețiȘtergere