vineri, 26 iulie 2013

Perne decorative Romance Oubliee

Set pernute deco "Romance oubliee"
Dupa o idee de Franz Liszt
Unicat, se realizeaza la comanda (casacucadouri@gmail.com)

Pentru ca in viitorul apropiat ne vom schimba domiciliul si totodata decorul, in capul meu se desfasoara zece mii de planificari de interior si decoratiuni. Mi-am dat seama-inca o data- ca marea problema generatoare de stres in ziua de azi este PALETA prea larga de OPTIUNI.
Poate ca au fost vremuri in care oamenii nu prea aveau ce si de unde alege, optand adesea pentru variantele existente (cei conformisti) sau creandu-si propriile modele cu propriile puteri, idee cu care eu sunt de acord in foarte mare masura. 
Azi insa ai atat de multa libertate de alegere incat posibilitatile devin ametitoare. Nici bugetul nu este o problema atata timp cat poti/ vrei sa iti cauti alternative mai ieftine dar estetice. Este greu uneori sa alegi dintre stilurile posibile si de aceea ar fi ideal sa iti definesti stilul in care te simti confortabil sa traiesti zi de zi. O casa primitoare este una in care iti permiti sa fii tu insati/insuti.
Asa si noi, am pornit la treaba. Cautam idei, adunam poze, schitam modele pentru inspiratie, ca intr-un final sa avem de unde alege. Frumoasa preocupare, nu pot sa ma plang :) Mai greu e sa ma decid intre modern/indraznet si vintage/shabby chic.
Deocamdata sunt pe vibratia vintage, interpretata in stilul meu: obiecte estetice, care pot spune o poveste ochilor care privesc. Voi pe ce vibratie sunteti? :)


Un comentariu:

  1. un mic update- stilul s-a decis! se numeste cottage style, dar este definit de fapt prin confort...canapele, perne si pernute :) si poate fi destul de versatil. Sper sa reusesc sa va arat si imagini, cand va fi timpul!

    RăspundețiȘtergere