miercuri, 31 august 2011

Atelierul s-a deschis si pe hartie :)

Despre revista Atelierul nu am mai scris demult (nu am mai scris in general, caci luna august a fost una plina de activitati ce implica doi copii mici+ doi copii mai mari, adica una dedicata familiei).Insa fetele harnice din Atelier s-au tinut de promisiunea care a facut ca acest proiect sa existe de la bun inceput. Au adus Atelierul in atentia tuturor celor care le place sa rasfoiasca o revista in format tiparit, nu doar online.
 Asadar, de acum incolo puteti citi si pipai in acelasi timp prima revista romaneasca cu si despre produse handmade, artizani si amatori de lucruri frumoase.
Puteti rasfoi un scurt preview aici
, insa varianta reala, pipaibila si de luat acasa o gasiti de acum incolo de cumparat in cateva locatii din Bucuresti si Brasov (pentru inceput). Asa cum  zic si fetele:
"Dacă  v-am făcut curioşi să citiţi primul număr tipărit al revistei Atelierul aflaţi că îl puteţi comanda direct la adresa contact@revista-atelierul.ro sau îl puteţi cumpăra din următoarele locuri: Libraria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei 45), Jumătatea Plină (MNAC), Clandestino (Bd. Carol I 63), Pukka Food (Str. George Vraca 7), Soul Rebel (Str. Blanari 14-16), Hippie Hippie Shake (Hanul cu Tei), CeaiEtc (str. Castelului 37, Braşov) şi târgurile Grădina cu artişti din Bucureşti şi Art Boutique din Sibiu.
Primul număr tipărit al revistei Atelierul are ca temă DIY (Do It Yourself): de la accesorii chic cum sunt floricelele faux-croşetate, la lucruri practice: un organizer de perete, un suport de creioane origami sau o broască ţestoasă – pernuţă de ace. "

Sper sa ne reintalnim la o vorba despre handmade si in paginile acestei reviste, deoarece am niste idei care imi bazaie prin cap si asteapta doar sa fie prinse pe hartie. Sa ne auzim cu bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu