marți, 16 februarie 2010

Familia compozitorului

Siluetele au devenit interesante undeva prin sec. al 18-lea, cu pasiunea ministrului Etienne de Silhouette caruia ii placeau...decupajele :). In principiu, acestea sunt forme decupate din hartie neagra, aplicate pe un fond alb. Mai tarziu formele au inceput sa se complice tot mai tare, ajungandu-se pana la peisaje  intregi. Pasiunea pentru decupaje continua si in arta contemporana.
Pe mine m-a apucat de ceva timp placerea de a decupa siluete textile si acum revine in forta.  Faceti cunostinta cu Familia compozitorului: :): ei sunt dl. Ludwig, d-na Leontina si Elisette. 
D-l Ludwig este un gentleman cam repezit, dar in general politicos si compune muzica de opera- desi nu prea reusita, iar d-na ii scrie libretele si canta la pian, atunci cand nu-si ingrijeste trandafirii englezesti din fata casei. Elisette-frumusica precum un boboc de trandafir, dar putin impulsiva precum tatal ei, asteapta cu nerabdare sa apara in fiecare sezon papusile frantuzesti de portelan tocmai de la Paris. 
pret set: 65 lei 
 
Dimensiuni: 30x30
Materiale: bumbac, umplutura poliester, aplicatii manuale din stofa moale si pipaibila, diverse accesoriiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu